FELBA
Selectati categoria
0
Vanzator – este denumirea a S.C FELBABEL DESIGN S.R.L inregistrat la Registru Comertului cu nr de ordine si cui
J2/1468/03.12.2020
CUI : 43406836

Cumparator – persoana fizica / persoana juridica sau orice entitate juridica care efectueaza o comanda pe site-ul felba.eu.

Client – persoana fizica / persoana juridica care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre S.C FELBABEL DESIGN S.R.L (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare existent intre Vanzator si acesta

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite

Vanzatorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona Bunuri si Servicii de pe felba.eu

Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului.

Tranzactie – incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui Bun si/sau Serviciu de catre Vanzator, Cumparatorului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre Vanzator, indiferent de modalitatea de livrare.

DOCUMENTE CONTRACTUALE

1.1. Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.
1.2. Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.
1.3. Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor si/sau Serviciilor din Comanda. Daca modifica cantitatea de Bunuri si/sau Servicii din Comanda va anunta Cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii si va returna suma achitata.
1.4. Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator de la Vanzator, prin intermediul postei electronice si/sau a notificarii de expediere a Comenzii.
1.5 Accesul in vederea efectuarii unei Comenzii ii este permis oricarui Client/Cumparator.

Pentru motive justificate vanzatorul isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Clientului/Cumparatorului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Clientului/Cumparatorului pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel vanzatorul. In oricare dintre aceste cazuri, Clientul/Cumparatorul se poate adresa Departamentului de Relatii cu Clientii al vanzatorului, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor susmentionate.

1.6 Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza prin interactiunea directa cu acesta sau prin adresele mentionate la sectiunea “contact” din Site. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.
1.7 In cazul unui volum de trafic neobisnuit de mare provenit din partea unei retele de internet, vanzatorul isi rezerva dreptul de a cere Clientilor/Cumparatorilor introducerea manuala a codurilor de validare de tip captcha, in vedere protejarii informatiei din cadrul Site-ului.
1.8 Toate tarifele aferente Bunurilor si/sau Serviciilor prezentate pe Site sunt exprimate in lei (RON)
1.9 Toate informatiile folosite pentru descrierea Bunurilor si/sau a Serviciilor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA

2.0 Clientului/Cumparatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui Continut in orice alt context decat cel original intentionat de Vanzator, includerea oricarui Continut in afara Site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al Vanzator asupra Continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, decat cu acordul scris expres al vanzatorului

COMENZI

3.1 Clientul/Cumparatorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea Bunurilor si/sau Serviciilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un Bun si/sau un Serviciu este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui Bun/Serviciu in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a Bunului/Serviciului.
3.2 Prin finalizarea Comenzii Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii.
3.3 Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.
3.4 Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

FACTURARE/PLATA

5.1 Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.
5.2 Pentru o corecta comunicare a facturii aferente Comenzii, Cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din Contul sau si de a accesa informatiile si documentele aferente fiecarei Comenzi, existente in Cont.
5.3 Prin trimiterea Comenzii, Cumparatorul isi exprima acordul sa primeasca facturile in format electronic prin adaugarea acestora de catre Vanzator in Contul sau prin intermediul postei electronice, la adresa de e-mail mentionata in Contul sau.

GARANTII

6.1. Toate Bunurile comercializate de catre Vanzator , cu exceptia celor Bunurilor resigilate, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare de pe teritoriul Romaniei

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

7.1 Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, vanzatorul are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi.

FORTA MAJORA

8.1 Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.
8.2 Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a Contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

RETURNARI

S.C FELBABEL DESIGN S.R.L isi doreste sa satisfaca pe deplin cerintele dumneavoastra de calitate. Ceea ce ai comandat nu este ceea ce ti-ai dorit? Nu e nicio problema, poti returna produsul, care fie nu s-a potrivit ca marime, fie ca model sau ai identificat un defect de fabricatie.

In cazul in care doriti sa renuntati la comanda si sa va recuperati banii pe produs, va rugam sa solicitati acest lucru in termen de cel mult 14 zile
de la data receptionarii coletului, la numarul de telefon 0741109190 sau completand formularul de retur
Produsul se returneaza fara ramburs iar banii vor fi rambursati in contul clientului.
Rambursam sume doar pe numele personei care a facut comanda.
In cazul in care clientul nu are un cont bancar suma nu se poate rambursa, optiunea fiind doar prin schimbarea cu alt produs.

Restituirea sumei achitate se va efectua in contul bancar indicat de catre dvs. (inclusiv beneficiarul contului),
in termen de maximum 14 zile lucratoare de la receptionarea si verificarea produsului returnat.
In functie de numarul de comenzi returnate, pot aparea intarzieri fata de acest termen, dar nu mai mult de 14 zile calendaristice.

Produsul la care doriti sa renuntati trebuie returnat in aceeasi stare in care a fost livrat.
Nu trebuie purtat sau sa prezinte urme de folosire.
In cazul in care produsul returnat prezinta urme de folosire societatea noastra isi rezerva dreptul de a refuza cererea de retur.

Costul de transport al produsului returnat este responsabilitatea cumparatorului.

Nu acceptam colete expediate prin Posta Romana sau colete cu ramburs.
Orice colet transmis cu ramburs va fi returnat fara nici o notificare .
Returnarea produselor se face cu acelasi curier cu care ati primit produsele:Fan Courier pentru Romania si Paketa international pentru coletele din strainatate

Din motive de igiena, lenjeria intima nu poate fi returnata.

In cazul în care instrucţiunile de utilizare specifice produsului nu au fost respectate în totalitate, sau produsul a fost pătat sau rupt de către cilent, produsul nu este acceptat la retur.

 
LIVRAREA
 

Modalitatea și condițiile de livrare diferă în funcție de valoarea totală a comenzii, de locația unde se face livrarea și greutatea coletului. Comenzile pot fi livrate în Romania, Austria, Belgia, Franta, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Portugalia, Spania, Ungaria.Livrarea comenzilor în țară:

–    Modalitate de plata card credit/debit – GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 lei cu adresa de livrare în Romania. Pentru comenzile cu o valoare mai mică de 300 lei se percepe o taxa de transport.

–    Modalitate de plata numerar – GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 lei cu adresa de livrare în Romania. Pentru comenzile cu o valoare mai mică de 300 lei se percepe o taxa de transport.

 
Costul  transportului pentru comenzi sub 300 lei este de 19 RON adaugandu-se 1 RON pe kilometru suplimentar daca localitatea dvs nu este in raza de acoperire a retelei FAN CURIER
 
Majoritatea produselor sunt produse pe comanda si fabricate in Romania, iar termenul de livrare este de 3-5 zile dupa efectuarea platii si comfirmarea acesteia
 

LEGEA APLICABILA – JURISDICTIAPrezentul Contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre Vanzator si Clienti / Cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Municipiul Bucuresti

Înapoi la începutul paginii